Seksjoner

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside Nyheter Vil vi fortsatt ha restaurant på plazaen?

Vil vi fortsatt ha restaurant på plazaen?

En oppfordring til å benytte Sol y Luna.

 

Vi mennesker er rare, og vi handler ofte stikk i strid med egne gode tanker og ideer.

 

I dag har jeg et spesielt spørsmål til dere alle. Hvordan ser dere på dette med å ha en restaurant innen rekkevidde til enhver tid? Syns dere det er ønskelig eller gir dere en "god dag"?

I hjembygda vår hadde vi en liten forretning, beregnet på bygdefolket. Folk kjøpte dog alt de trengte alle andre steder fordi varene på de store forretningene var litt rimeligere. Men, den dagen de oppdaget at det var noe de hadde glemt, ja da brukte de Bygdabua. Alle syns jo det var veldig greit bare å springe ned på hjørnet i en knipe. Så en dag kom sjokket, Bua ble stengt, det gikk ikke lenger, inntekten dekket ikke utgiftene på noe sett eller vis. Da først fikk pipen en annen lyd, Bua ville de jo ha tross alt, og tro det eller ei, bygdefolket skjønte årsaken og tok affære. Bua ble reddet og eksisterer den dag i dag.

Jeg tror de fleste syns det kan være greit å ha en restaurant like i nærheten, men skal det fungere må vi nok alle kjenne vår besøkelsestid og mobilisere vår berømte innsatsvilje. La gå med at prisene ikke er av de laveste bestandig, men alt koster og eierne skal dekke løpende utgifter OG leve av det. Tenk om vi enda en gang kan løfte i flokk, bruke restauranten til middag en gang i blant, stikke innom for en kopp kaffe eller en øl, eller hva det nå kan være vi har lyst på. Ingen av oss går konkurs om kaffen koster noen centimos mer enn andre steder. I forhold til våre norske priser er det uansett uhyre billig alt i hop.

 

De som driver restauranten står på og vil så gjerne gjøre det beste for oss, og lage den maten vi som norske kanskje savner her i landet. De spør etter oppskrifter og fremgangsmåter, og anstrenger seg det de kan. La oss møte dem på halvveien og bruke dem til felles hjelp og glede.

 

Mvh

 

Marit Gjelsten

Alfaz del Sol Services sl

www.alfazdelsol.no

(+34) 96 686 07 59

 

 

Side-alternativer