Seksjoner

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside Tips Skulpturparken ...

Skulpturparken ...

En time til overs? Til å nyte roen i sanserike omgivelser? I enkelhet litt inspirasjon i hverdagen. Etter nok en interessant 'tankereise' med Solfried Gjelsten.

Skulpturparken - "Jardin Escultorico"

 


Skulpturparken2


Den såkalte Skulpturparkens egentlige navn er Jardin Escultorico.


Denne vakre, rolige og utrolig inspirerende oase ligger i Cami del Pinar 23, i gangavstand fra Alfaz del Sol 1. Nærmere bestemt et stykke ovenfor Don Quijote i gamleveien mot Residential Park. 

Skulpturparken3


Parken er åpen hver søndag fra klokken 1000 til klokken 
1400. Om det passer bedre med et besøk en annen dag, går det an å ringe eier og spørre. "Vertskapet" snakker engelsk og de er velvilligheten selv.Telefon 966 860 230.Anlegget er på 20 000 kvadratmeter og har ikke mindre enn 300 busker og en liten skog av palmer, i tillegg til alle skulpturene som er laget av stål og bronse. 


Tar du livet med ro, bruker du ca. 45 minutter på runden rundt i parken. Det er heller ingen ting i veien for å ta med seg en termos med kaffe pluss litt å bite i hvis du vil nyte freden og bare kose deg over noe lengre tid.Jeg gjengir fra en av Solfrieds besøk i parken: ...Skulpturparken4

" Parken har mange blomster, små hageganger og artige skulpturer. Sist vi var der var bærene på alle morbær trærne modne og vi fikk spise så mye vi orket. Det var første gangen jeg smakte slike bær og var overrasket over hvor gode de var. Ellers var jo skulpturene de som imponerte mest, skulpturer laget med en god porsjon humor. Mange av skulpturene er også til salgs om man vil ha en i hagen sin."Skulpturparken1.


En personlig favoritt ..... ?
Sjekk denne storsjarmøren. 

Inngangsbillett koster kun €2.


Kanskje kan vi friste Servicekontoret til å arrangere en samlet tur til parken i løpet av høsten, men påfølgende lunsj.... ?


Side-alternativer