Seksjoner

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside Urbanisasjonen Stemningsrapport og en idè!

Stemningsrapport og en idè!

Oslopolitiets Blandede Kor i Alfaz del Sol, 3. - 6. juni 2010.

Kjære eiere og beboere i Alfaz del Sol 1,

Vi har lagt bak oss atter en deilig helg. Første helgen i juni - med klar sol og god varme. I tillegg en svært hyggelig opplevelse med besøk av Oslopolitets Blandede Kor.

Jubileumstur

Oslopolitiets Blandede Kor valgte å legge sin 20 års jubileumstur hit til oss. En sprudlende glad gjeng var samlet i en fin tropp på +/- 30 mennesker  helgen gjennom.

IMG_8848.jpg

Nettopp dette besøket satte tanker i sving. Hvorfor ikke sørge for litt god markedsføring av urbanisasjonen - dens unike kvaliteter og med et hav av muligheter for akkurat denne type markeringer?

Arrangement

Turen ble arrangert av Anne Gro Mæland - i samarbeid med vår egen drivende dyktige Marit. Kommunen har hele veien vært velvilligheten selv ifølge Marit - og retter i den forbindelse en stor takk til Elisabeth Marandi som villig stiller opp når en gruppe fra kaldere nord ønsker å besøke byen.

IMG_8869_2.jpg

Fredags kveld satt Helge og jeg på terrassen, med god drikke i glasset, stearinlys og nydelig korsang strømmet mot oss fra Plazaen. Koret hadde fått anledning til å bruke området utenfor Klubben til  privat hygge en sen aften. Og vi - ja, vi "skummet fløten" og håper de tar turen igjen.
I to timer nøt vi flotte stemmer og vakre toner fra en gruppe som ga en ellers så altfor rolig Plaza et lite streif av hva stedet kan og bør brukes til.

Hyggestund

Hyggestunden til denne flotte gjengen satte oss på tanken:
Vi følger dem deler av det neste døgnet, i ren paparazzi-stil. Knipser forhåpentlig gode bilder - og sprer litt av både mulighetene og stemningen til fellesskapet i urbanisasjonen. 


Hva med å tenke etter neste gang vi selv - eller en organisasjon vi er engasjert i - skal markere alt fra runde eller urunde år til jubileer, studieturer eller annet .....  Hvorfor ikke tenke Alfaz del Sol 1?

Urbanisasjonen og de omkringliggende fasiliteter er som skapt for hygge, turer, gode middager, sene kvelder - ja .  .  . GODE OPPLEVELSER - i tillegg til å spre glede. Med påfølgende gode minner.

Oslopolitiets Blandede Kor

Vi 'hang' vi på under oppvarming på Plazaen lørdag formiddag. Og videre til en flott utekonsert på Kirkeplassen lørdag klokken 1200. Her stilte alt fra småkjendiser til litt større kjendiser. Bilder taler for seg.
I løpet av helgen holdt de konsert i Minnekirken og på kirkesenteret i Albir.

Korets leder Kristin Worpvik - en skikkelig sprudlende og energisk dame - førte ordet - og ga koret et strålende ansikt utad. Dirigent Gjermund Brenne gjennomførte i fin stil under sol fra skyfri himmel!

IMG_8869.jpg

Varaordfører Genoveva Tent ønsket velkommen, Politisjefen Joaquin Ortiz overlevert koret en "minneplate".  Marit oversatte i frisk stil - så smil og latter satt løst hos de mange fremmøtte.  Minneplaten koret fikk representerer Alfaz del Pi kommune, med de to mest karakteristiske symbolene; pinjetreet som de bærer navnet fra og som står på kirkeplassen, samt fyrtårnet.


IMG_8895.jpg

Nyt bilder i Galleriet - som klart og tydelig forteller sitt.

En idé?

Tanken bak denne stemningsrapporten er å spre en idè:

Hva kan vi selv gjøre for å bringe liv til urbanisasjonen? Sørge for at dette flotte anlegget - med tilhørende kvaliteter brukes? At vi oppfattes som et sted med kvaliteter, liv og glede? At vi markedsfører stedet positivt slik at de som ønsker å bosette seg,  leie ut, selge - eller feriere, føler Alfaz del Sol1 som et godt valg?

Helgens besøk er èn av mange måter å bringe liv - og derav muligheter - til et deilig sted på jord.

Da avslutter jeg i fin Anne Leira stil:
Viva Alfaz del Sol 1

 

Til den livsglade gjengen fra Oslo Politiet sier vi:

TAKK FOR BESØKET OG VELKOMMEN IGJEN!

Sommerlige hilsner fra Hanne i J91


Side-alternativer